Web Analytics Made Easy - StatCounter
Menu Iftar Ke2 Nasi Goreng Daging Cincang amp Mee Hun Tomyam

Menu Iftar Ke2 Nasi Goreng Daging Cincang amp Mee Hun Tomyam

<

Tomyam cik manggis

Tomyam Pedas Masam

Masak Lemak Siam

Pad thai

Tom-Yam-Merah-Pekat

Assalamualaikum Tom yam adalah nama bagi dua hidangan sop yang serupa yang berasal dari Laos dan Thailand. Versi Di Raja Lao memasukk.

Sotong Masak Hitam | Bila nampak sotong, mula lah idea macam-macam resepi keluar, sotong masak butter, sotong goreng, sotong goreng tepung, sotong kangkung, ...

Resepi Tom Yum Putih

Tom yum soup santan

Homemade tom yam paste

Resepi tomyam udang kuah pekat (delicious Thai Condensed Shrimp Soup Recipe ) ~ Thai resepi

Sambal belacan thai

Nasi Kerabu or To Wednesday Rice Perfectly eaten on Tuesday hehehe Kalau la dekat boleh jalan

Pes tomyam

Sotong bakar

Daging goreng Bersos

Throwback semalam makan di @bigpotporridge Haji Ahmad order Nasi Ayam Bakar, kakak pula pesan

People keep saying a plate of Hameed Pata's Mee Sotong is a must when come to

Mee Bandung Udang Galah. Masak menggunakan pes Mee Bandung Parit Bulat Impress Abang Haji tengok

Sebelum paparazzi snap gambar kita, kita ambil gambar dia dulu Mee Bandung Parit Bulat yang

Drop by di Roti Canai Transfer Road ni secara tak sengaja. Bila tengok umat manusia

Kalau selama ni korang rasa asal singgah Cyberjaya mesti kena makan nasi arab atau briyani atau

Hari ni lepak-lepak jap sambil layan tibi. Selasa ni dah sibuk nak kaber MSSM. Tetiba iqa tanya bila nak buat kad hari guru dia.

Dah lama takda food review, so kali ni jauh sket dari Dengkil iaitu Shah Alam

Iftar semalam di @balqis_malaysia . Sedap alhamdulillah Lokasi : Balqis restaurant, Ayer 8 Harga

Dadih, kek pisang dan chocolate cakepop Lunch buffet di #boraombakputrajaya Pilihan makanan buffet ;

Ni lah gambar tercantik yang ada sebab nak ambik gambar lain biskut dah habis Untuk yang

Semalam lepas pergi hantar kek dan pes mee bandung, Kakak pulang ke rumah dengan mulut

Bila kita beraya ke rumah orang tua-tua ( tok sedara, mak sedara dll

Lepas 15 tahun, jumpa balik jiran depan bilik @snas82 masa di KMNS Untung jumpa

Lunch date with ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ at @serabei We ate their nasi kerabu, husband took